31.07.2023.

09:36

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

Džet set

Miljana napustila emisiju zbog njegove smrti, pa se izvinila: "Bila sam ljuta na njega, a onda sam saznala da mu spremaju sahranu"

Miljana je sinoć u istoj emisiji objasnila zašto je to uradila. Kako je Kulićeva rekla, emisiju je morala da napusti zbog smrtnog slučaja.

Informer

- Ovim putem želim da se izvinim kako voditeljima, tako i čelnicima "Zadruge", ali i gledaocima jer sam sinoć napustila snimanje emisije. To ne bih uradila da sam bila jedini gost, onda bih to iznela profesionalno do kraja. Evo i sad mi drhti glas kad pričam o tome - istakla je Kulićeva.

- Naime, mama mi je sinoć tokom emisije javila da je preminuo otac Željkovog druga iz vrtića. Mnogo sam se potresla zbog toga. Ja sam još malo i bila ljuta na njega što se nije pojavio na Željkovom rođendanu, a onda sam saznala da mu je sutra sahrana. Ovim putem izjavljujem saučešće njegovoj porodici - dodala je nekadašnja zadrugarka sa drhtajem u glasu, na šta je voditeljka Ivana Šopić kratko poručila: "Ovim putem se i mi pridružujemo saučešću".

Prvi susret Miljane Kulić i i Lazara Čolića Zole bio je veoma emotiva, nisu mogli da se suzdrže, buknule emocije!