03.08.2023.

06:20

Foto: Pixabay/Printscreen Instagram

Džet set

"Bitno mi je samo da nije s onim klošarom iz "Zadruge"! Taki podržao vezu Maje i Mikiše

Maja je na more došla s drugaricom, a onda su im se pridružili i Bora Santana i Milica Kemez. Upravo su oni kumovali upoznavanju Mikiše i Maje, koji su kliknuli odmah, kaže izvor Informera.

- Maju i njenu drugaricu su Bora i Milica pozvali u izlazak, a tamo je bio i Mikiša, kome se Marinkovićeva odmah dopala. Gledao ju je i tokom njenih učešća u rijalitiju "Zadruga" i uvek je govorio da izgleda kao avion, ali nije znao kakva je osoba. Sada kada ju je upoznao, uvideo je da imaju dosta sličnosti, a svidelo mu se i to što je direktna. Ni Maja nije ostala imuna na njegovu pažnju, pa su vrlo brzo uplovili u emotivni odnos - kaže naš izvor.

Informer

Maja Marinković, Mikiša

Mikiša je priznao Bori Santani da se u Maju zaljubio na prvi pogled i da mu nije teško da joj ispunjava hirove.

- Po ceo dan su na Mikišinoj jahti, obilaze skrivene plaže, a sa njima su najčešće i Bora i Milica, koji podržavaju ovaj odnos. Uči je da vozi skuter na vodi, a sprema joj i omiljena jela. Bukvalno je drži kao malo vode na dlanu i ispunjava joj svaku želju.

Aminovala vezu

Da je Mikiša ozbiljan u svojim namerama prema Marinkovićevoj, svedoči činjenica da ju je upoznao sa bivšom verenicom Sandrom Afrikom:

Informer

Maja Marinković

- Sandra je aminovala novu vezu svog bivšeg. Sa Mikišom je bila u vezi deset godina, ali su i nakon raskida nastavili prijateljski i poslovni odnos. On je i dalje njen menadžer, ali i najbolji prijatelj. Sandra svaku noć nastupa po Crnoj Gori, a Maja je sa Mikišom uvek u publici.

Zadrugarka novog dečka još uvek nije upoznala s ocem, ali će se i to promeniti.

- Nisam upoznao Mikišu jer sam bio pod Ostrogom. Sada se vraćam za Budvu, pa ćemo se videti. Meni je samo bitno da mi je ćerka srećna i nasmejana i da nije više s onim klošarima iz "Zadruge" - rekao je Radomir Marinković Taki za Informer.