05.08.2023.

11:31

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Dejanova devojka startovala Cara!? Filip otkrio šok detalje, pa brutalno isprozivao Dejana: Je l' ćeš biti žrtva kada te i ona šutne?

Filip je sinoć na svom Instagram profilu izvređao Dragojevića i otkrio pratiocima da mu je Dejanova devojka lajkovala fotografije i raspitivala se o njemu, što je izazvalo veliku buru u javnosti s obzirom na to da mu je momak iz Crikvenice u rijalitiju već preoteo dve partnerke - bivšu suprugu Dalilu Dragojević i bivšu devojku Aleksandru Nikolić.

Car mu se obratio sledećim rečima:

Informer

 

- Sve ono što je ranije hteo da iskali na meni radi ove godine. Papka nisam hteo da uvredim nijednom, kao ni njegovu devojku koja mi je lajkovala fotografije, pisala poruke i raspitivala o meni. Hoće li biti žrtva kada ga i ona šutne? Više se bavi bivšima i njihovim momcima nego njom. Pa kad opet dobije pedalu hoće li biti jadan? Zapitaj se šta si govorio za rođenu majku, za rođenog brata i oca. Pre neki dan si bio na svadbi sestri kojoj si brata prijavio policiji da mu nelegalno radi kebabe. Je l' i Jovani izbacuješ šejtana na uho i radiš neke stvari koje tvoj psihopatski mozak dobro krije od javnosti. Kada bi tvoje bivše pričale ko si zapravo ti svi bi se okomili kao strvine. U dosluhu si sa svim najvećim hejterima i adminima istih stranica i vršiš sajber nasilje nad kome god vam smeta. A meni za to zvone ja*a, po meni udrite! Meni ne glumi duhovnog i vernog čoveka jer znam ko si smrade koji prodaje, optužuje, vređa i namešta najmilije, a onda kada te Filip resetuje na "fabričke" glumiš sina i brata - napisao je Filip Car između ostalog.

Informer

 

Inače, Dragojević posebno reaguje na pomen njegove devojke, pa je odmah odgovorio Caru putem svog Instagram profila, gde je objavio snimak, ali i fotografiju golog Filipa iz "Zadruge", kog je uporedio sa malim buldogom:

Informer

 

- Haha, ja sam poznat po tome, ne znam kako ljudi to ne kapiraju. Rekao sam "Bude li se o Jovani iznelo nešto, ja ću to, to i to", poenta je bila da to neko drugi uradi, ja ništa nisam izneo, rekao sam samo ono što su drugi iznosili. Bio sam sa najvećim ološima, a Jovana je najdivnije stvorenje, koje volim najviše na svetu i dolazi iz najdivnije porodice - govorio je Dejan.