06.08.2023.

15:18

Foto: Shutterstock/ATA images/informer

Džet set

Šok - Bebica ojadio Kuliće za 10.000 evra, pa pobegao!? Miljana objavila ugovor koji je potpisao sa Marijom!

Nišlijka je na Instagramu objavila deo ugovora koji su navodno sklopili Macanović i njena majka Marija Kulić, u kojem piše da je od nje uzeo 10.000 evra i za koje se obavezao da će vratiti.

Informer

 

Međutim, Bebica i Miljana su u međuvremenu raskinuli, pa su mnogi posumnjali da je imao nameru da ih opelješi.

Ipak, Kulićeva je otkrila da su pre nego što je uzeo pare odlučili da se osiguraju ugovorom koji je objavila na pomenutoj društvenoj mreži.

Informer

 

- Evo za sve koji ne veruju. Dole piše Nenad Macanović iz Niša zbog toga što smo beskućnika, koji nije imao ni adresu stanovanja mi prijavili i odjavićemo ga u ponedeljak. Čim je uzeo pare pobegao je. Nema veze, moji roditelji su hteli da mu pomognu jer nije plaćao deci alimentaciju uopšte - napisala je Miljana nakon objavljenog ugovora, pa dodala:

Informer

Printscreen/Instagram

- Nije nas Nenad prevario, niti može. Nego smo mu dali iz sažaljenja da bi mogao da radi, da bi plaćao deci svojoj alimentaciju, koju nije platio dve godine. I mi smo loši ljudi?

Rok za vraćanje pozajmice mu ističe za samo sedam dana, a da li je Macanović već vratio novac ili će to morati da uradi sa kamatom, ostaje nam da saznamo.