08.08.2023.

09:12

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Sina nije zvao od rođendana!" Marija besna na Ivanov postupak, obelodanila sve:" Nije mu se probudio očinski instikt!"

Ivan Marinković obnovio je odnos sa svojim sinom Željkom Kulićem za vreme pete sezone rijalitija "Zadruga". 

Mali Željko je nakon završetka rijalitija bio kod Ivana u Beogradu, a Marinković je čak došao i na peti rođendan svog naslednika koji su Kulići pravili u Nišu.

Informer

 

Iako si svi mislili da odnos između oca i sina funkcioniše u najboljem redu, Marija Kulić je otkrila da Ivan nije zvao Željka od rođendana. 

- Ivan nije zvao da se čuje sa malim Željkom još od rođendana. Kada je video da sam se oglasila za medije on je odmah pozvao, a čuo je da Miljana gostuje u sredu pa se odmah setio da pozove. Njemu se izgleda još uvek nije probudio očinski instikt, ne znam šta bih rekla. On može da pozove svakog dana, zna da je Željko u vrtiću do 17 sati, ali ne vredi - rekla nam je Marija.

Podsetimo, za vreme rođendana navodno je došlo do svađe između Ivana i Marije jer je on želeo da Željko promeni prezime. 

- Marija i Ivan su počeli da pričaju o Željkovom prezimenu, gde je Ivan spomenuo da će pustiti Željka da napuni 18 godina i da tad odluči kako želi da se preziva, kao i da je to najispravnije. Mariju je tema pogodila, pa su ona i otac njenog unuka započeli raspravu. Mariji je bolna tema sve vezano za Željka, jer ga Ivan do sada nije prihvatao i ona ne može da dozvoli da on sada detetu promeni ceo život. Ona je srećna što Željko ima tatu kod kog uvek može da ode, da se viđaju, čuju, ali ona u svojoj glavi ima da će Željko da nastavi lozu Kulića i da nema potreba da se uopšte raspravlja o njegovom prezimenu i promeni istog - započinje izvor.

Informer

 

Marija je skočila besno na Ivana, prilikom čega mu je svašta rekla.

- Ivan je spomenuo da on neće uticati na to i da će dopustiti Željku da odluči kako želi da se preziva. Marija je skočila kao oparena, počela je da viče na njega i govorila da sigurno Željko neće da menja prezime. Ivan je pokušao na fin način da joj objasni, ali nije vredelo. Svašta mu je rekla, pa čak i da se vrati za Beograd - zatvršava izvor.