11.08.2023.

20:33

Foto: Printskrin video

Džet set

"Evo kako nedozvoljene supstance utiču na mozak" Ljuba Pantović prokomentarisala jezivo ubistvo u Gradačcu!

Informer

 

Ljuba, je aktivna na Instagramu, a danas je prokomentarisala vest koja je potresla region. S obzirom na to da je Pantovićeva nutricionista, nije mogla da se ne osvrne na to kako ono što unosimo u sebe može loše da utiče na našu psihu.

Informer

 

- Možda ljudi sada shvate kako hemija i nedozvoljene supstance utiču na mozak. Imate takve poremećene i u Srbiji, šetaju kao tempirane bombe... I usput valjaju sve te stvarčice za "uspeh preko noći"... - napisala je Ljuba ispod objave.

Podsetimo, Nermin u svojoj dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dela. Tokom 2016. godine za njim je Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu poternicu zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem.

Informer

 

Najpoznatiji je po tome što je 2014. godine uhapšen u velikoj policijskoj akciji "Nikita" zajedno sa još 10 dilera. Oni su pokušali da prokrijumčare čak 806 kilograma trave iz BiH za Hrvatsku. Organizator svega je bio Albanac Gjovalin Vuksanaj.

Ranije, 2014. godine, je bio uhapšen u Gradačcu kao član kriminalne grupe Emira Kodžage. Na teret im je stavljeno da su se godinama bavili trgovinom droge.