12.08.2023.

21:14

Foto: shutterstock/Informer/ata images

Džet set

Miljana će odlepiti! Bebica u zagrljaju zgodne bivše zadrugarke, emocije samo pršte

Nakon turbulentnog prekida sa Miljanom i intenzivnih sukoba sa porodicom Kulić, Nenad Macanović, poznat kao Bebica, odlučio je da iskoristi priliku i uživa u mladalačkom životu. On je odlučio da se pridruži atraktivnoj bivšoj zadrugarki, Slađi Lazić, kako bi nadoknadio izgubljeno vreme.

Nakon što je završio svoju vezu sa Miljanom, Bebica se opredelio za novu avanturu sa bivšom saputnicom iz rijalitija. Odlučio je da neće previše tugovati zbog prethodnog ljubavnog neuspeha i da će se posvetiti svojim zavođenjem veštinama.

Bebica je uložio napor da Slađi pruži odlično iskustvo i ispunjen dan. Organizovao je vožnju kvadom za nju, gde su oboje uživalii. Njih dvoje su se smejali i uživali tokom vožnje, a te trenutke su delili javno na svojim društvenim mrežama. Čak je Slađa zagrlila Bebicu tokom vožnje, što mu je jasno prijalor.

Ove fotografije su stvorile utisak da su Bebica i Slađa u jednom trenutku izgledali kao potencijalan par. Međutim, kako će Miljana reagovati na ovo, ostaje da se vidi u narednim danima. Nedavno su imali ozbiljan sukob, ispunjen oštrim kritikama i optužbama, pa je interesantno pratiti razvoj situacije.