12.08.2023.

23:50

Foto: ATA Images

Džet set

Ovo je Mensurov brat! Priča se da je pripadnik kriminalne grupe, a u zatvoru je zbog pokušaja ubistva

Brat Mensura Ajdarpašića, koji će učestvovati u "Zadruzi 7 -Elita", zove se Ardijan Ajdarpašić i bio je uhvaćen u akciji "Virtus" zajedno s osobom po imenu Stojan Dabanović.

Mensur Ajdarpašić je postao poznat zbog učešća u rijalitiju "Zadruga". Čim je ušao u kuću, počeo je izazivati nered. Došlo je do sukoba između njega i Vladimira Tomovića. Jednom prilikom je Mensur čak pozdravio svoje prijatelje iz zatvora i upozorio Vladimira, što je izazvalo snažnu reakciju. Vladimir je tvrdio da se pretnje upućene njemu i njegovoj porodici ozbiljno shvataju, jer su ljudi iz zatvora koji su zapravo ozbiljno opasni.

Prema medijima, Mensurov brat, Ardijan Ajdarpašić, je bio uhapšen zbog sumnje da je ranio čoveka po imenu Vasilije Vasa Bošković u jednoj kladionici u maju 2019. godine.

Informer

 

Crnogorski mediji su izvestili da su napadač i žrtva bili poznati policiji i povezani s različitim kriminalnim grupama.

- Ajdarpašić je, prema policijski evidencijama, blizak Alanu Kožaru, vođi "barskog klana", za kojim je raspisana crvena Interpolova poternica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Slobodana Šaranovića - preneli su tada crnogorski mediji.

- Sumnja se da je ušao u sportsku kladionicu u kojoj je već bio Bošković i iz blizine mu ispalio tri hica u noge. Odmah je istrčao, a ranjeni je prebačen u bolnicu i život mu nije ugrožen - rekao je izvor tamošnjim medijima.

Iz Uprave policije su saopštili da sumnjiče Ajdarpašića da je počinio krivično delo - ubistvo u pokušaju i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Inače, Ardijan Ajdarpašić se takmičio u talent programu "Pinkove zvezde" gde je okušao sreću kao pevač.

Informer

 

Podsetimo, kako su Vjesti preneli, Dabanović i Ajdarpašić uhapšeni su tokom racije kuće koja se nalazi na šetalištu u gradu Siudad de la Kosta. Navodi se i da je procenjena vrednost zaplenjenog kokaina oko 16 miliona dolara. Osim kokaina zaplenjeni su novac, četiri vozila, dva čamca, traktor, revolver, pištolj, pušku i dve sačmarice...