14.08.2023.

06:20

Foto: Informer

Džet set

"Bebica i Zola su ista go*na"! Marija Kulić oplela po bivšim zetovima

Informer

 

- Nenad je folirant, kao i Zola. Ista su go*na! Obojica su je koristila zbog rijalitija! Otkako je Nenad otišao iz Niša, Miljana je druga osoba. Samo je sin Željko zanima. Zaboravila je Nenada brže nego bilo kog momka s kojim je raskinula. Prepoznala je da je muljator, a falila joj je kap da prelije čašu i da raskrsti s njim. Ta kap je to što pljuje po svima nama - kaže Marija za Informer i dodaje da je Bebica namerno inicirao svađe:

Informer

 

- Svađao se s Miljanom kad god je trebalo potpiše ugovor s Pinkom, kako bi tražila da pozovu i njega u rijaliti. Sad mi je jasno da je želeo popularnost. Kad bi ga Miljana ostavljala u "Zadruzi", plakao je, pušio dve kutije cigareta, nije spavao... Glumio je!

Starija Kulićeva tvrdi da će Macanović morati da im vrati pare koje im duguje!

Informer

 

- Miljani duguje 10.000 evra koje mu je pozajmila da bi kupio autobus, kojim je trebalo da zarađuje novac za alimentaciju deci. On je i pobegao kod mame u Beograd da ne bi morao da vrati pare. E, pa moraće - priča Marija koja nema lepo mišljenje ni o Željkovom ocu Ivanu Marinkoviću:

Informer

 

- Ivan je u "Zadruzi" obećao da će voditi sina na more, ali ništa od toga. Zato ćemo ga mi odvesti opet. Kad poraste, videće da ga je mama vodila po dva i tri puta u sezoni na more, a takozvani tata nikad.

Miljana neće ući u "Zadrugu 7"

Marija Kulić tvrdi da njena ćerka neće učestvovati u novom rijalitiju koji kreće na televiziji Pink od septembra:

- Miljana neće ući u "Zadrugu 7". Tako mi je rekla. Ne znam da li će se nešto promeniti.