15.08.2023.

10:44

Foto: Pngwing/Časlav Vukojičić

Džet set

Starleta koja je zavela Zvekija ima burnu prošlost! Detalji koji lede krv u žilama

Iako se nije oglašavao na ovu temu, korisnici TikToka uočili su interesantan detalj prilikom jednog njegovog lajva, pa odmah krenuli da dele ovaj video.

Na pomenutom klipu se uočavaju isti detalji i kod Teodore i kod Zvezdana Slavnića, te su pratioci zaključili da su snimci i fotografije nastali u istoj prostoriji!

Dok je Zvezdan snimao lajv iz sobe, na zidu se videla zastava, a sedeo je na plišanoj garnituri. Na istom ovom mestu, sa identičnom pozadinom, fotografisala se i Teodora koja je potom i objavila ovu fotografiju na TikToku.

Fanovi su odmah uvideli sličnost, povezali i napravili video klip na kojem dokazuju svoje tvrdnje.

Inače, starleta i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Teodora Radoičić, u decembru 2020. godine, u Austriji, osuđena je na tri godine zatvora zbog trgovine četiri i po kilograma heroina. U martu ove godine deportovana je u našu zemlju. 

Teodora Radoičić je uhapšena kada se, pre tri godine, preselila u Beč zbog momka koji je u to vreme bio u zatvoru, a u šverc heroina navodno se upustila "iz ljubavi prema dečku".

Informer

Dečko je bio u zatvoru dok smo se muvali. Srce mi se slomilo zbog njega. Čudna je jako ta priča... Prvi put sam ga videla na sudu. Nije mi žao što sam bila u vezi sa njim, duše su nam se povezale. Međutim, ubrzo je počeo da me guši. Bio je ljubomoran. Počeo je da preti da će se ubiti i ja sam otišla kod njega u Beč. Meni su trojica partnera preminula, jedan nesrećnim slučajem, dvojica su ubijena i nisam želela da ga nosim na duši. Nisam želela da više budem sa njim, međutim, na kraju sam ipak otišla u Beč kako bih ga posećivala u zatvoru. Rekao mi je da mogu da dođu i mene da uhapse, rekao mi je da se sklonim iz stana, ali ja sam bila sluđena .. 

Informer

Teodora je otkrila i da je bila psihički loše, ošišala se i naglo je počela da gubi kilograme. 

- Bila sam jako loše, ali sam to krila od svih. Mislim da ni ja nisam bila svesna koliko sam loše, dok nisam dobila anoreksiju. Tada sam ošišala kosu, povukla sam se u sebe i nisam se kretala. Upala sam u tešku depresiju i insomiju. Nisam bila svesna šta se dešava. Kada su me vodili u stanicu, pitala sam ih da li mogu da uzmem garderobu jer sam imala samo helanke, ispod njih nisam imala ni veš, međutim nisu mi dali - ispričala je nedavno Teodora domaćim medijima.