16.08.2023.

15:45

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Ne zna se ko koga... Otkrivamo koji su neočekivani ljubavni parovi pred "Zadrugu 7 - Elita"

Bebica je posle raskida s Miljanom Kulić osvojio Slađu Lazić, koju zovu "Užička Stanija". Ona je doskoro bila s Lazarom Čolićem Zolom, bivšim dečkom  temperamentne Nišlijke. Bebica se novom vezom pohvalio na Instagramu, pokazavši kako je starletu provozao kvadom!

Informer

Slađa Lazić i Nenad Macanović Bebica

- Slađa i ja provodimo vreme zajedno i mnogo nam je lepo. Uskoro idemo zajedno na Zlatibor, da se tamo vozimo kvadom. Ona je super devojka - kaže Macanović, dok Lazićeva dodaje da su oni "prijatelji s povlasticama":
- Malo smo se cmakali! Prisni smo, ali smo pre svega prijatelji. Nenad je veoma pažljiv muškarac. Svakoj ženi treba jedan Bebica! Ne jurim Miljanine bivše momke, reč je o slučajnosti!

Informer

Užička Stanija

Dok se Bebica provodi s fatalnom crnkom, njegova bivša devojka Miljana juri Zolu! Kulićeva nikako ne može da preboli di-džeja iz Dervente, pa ga zove i po 150 puta dnevno!

Informer

Miljana spopala Zolu u emisiji "Narod pita"

- Ako me ne zove sa svog broja, onda to radi s lažnih! Dnevno dobijem 150 poziva od nje. Dva puta sam joj se javio da je zamolim da to više ne radi. E, sad, ako oboje uđemo u novu sezonu "Zadruge", svašta je moguće - priča Čolić.

Ni Filip Car nema mira! Učesnik "Zadruge", koji je veren s Aleks Nikolić, takođe želi da privuče pažnju na sebe pred novu sezonu, pa je počeo da juri bivšu ljubav Dalilu Dragojević!

Informer

Filip Car

Momak iz Crikvenice već neko vreme upada u njene lajvove, a sad je otišao i korak dalje. Dok je Dalila igrala meč na Tik toku, Car se umešao i slao poklone njenom suparniku kako bi mu pomogao da je pobedi!

Informer

Dalila Dragojević

- Zašto me Car proganja?! Filipe, ostavi me na miru, završio si sa mnom priču odavno! Očigledno me i dalje voliš! - odbrusila mu je Dragojevićeva u lajvu na Tik toku. 

U ljubavne zavrzlame umešana je još jedna Careva bivša devojka, Maja Marinković! Starleta je odlučila da osvoji Mensura Ajdarpašića, koji definitivno učestvuje u novoj sezoni megapopularnog rijalitija!

Informer

Bivši i budući ljubavnici

- Maja je smislila taktiku za "Zadrugu 7", ukoliko je Pink pozove da uđe. Pošto je potvrđeno da će Mensur biti učesnik, odlučila je da s njim pravi ljubavnu priču u rijalitiju. Njih dvoje su već bili u seks-šemi, pa veruje da joj neće biti teško da to ostvari - priča izvor za Informer.