17.08.2023.

15:05

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Rat koleginica - posvađale se Dalila i Anđela!? Dragojevićeva napravila haos, evo šta ju je razbesnelo! Reagovali urednici programa!

S obzirom na to da je Dalila u javnost izašla sa pričom kako je "odlučila da da otkaz na Hajpu", juče su se oglasili čelnici televizije sa saopštenjem u kojem su otkrili da je zapravo dolaskom Anđele Đuričić Dragojevićeva počela da pravi probleme.

Informer

Aleksandar Jovanović Cile

 

- Još uvek nije raskinut ugovor sa njom jer je Hajp unapred platio narednih godinu i po dana njenog snimanja emisija na Hajp televiziji. Dalila je takođe imala problem sa nekim kolegama što generalno nije uticalo na njen status u Hajpu. Dolaskom Anđele Đuričić u Hajp, Dalila je počela da se ponaša neprofesionalno i da glumi zvezdu, a lično joj je smetao i intervju koji je Anđela uradila sa Filipom Carem i zbog toga je napravila tenziju. Ali, ni ona kao ni bilo koji drugi novinar ili voditelj ne može da uređuje program Hajp televizije već urednici. Dalila je zbog toga prekorena i ona je dala "otkaz", ali medijima i društvenim mrežama, a ne "Hajpu" kao pravnom licu sa kojim ima ugovor, kao i obaveze koje je preuzela tim ugovorom. 

Informer