20.08.2023.

09:03

Foto: Printscreen Instagram/Tanjug

Džet set

Desingerica i Pljugica ponovo provociraju Stanivukovića! Naterali publiku da ponavlja ovo na njihovom nastupu

Draško Stanivuković, doneo je odluku da se otkaže nastup poznatih izvođača Desingerice i Pljugice u Banjaluci. 

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak sa nastupa Desingerice i Pljugice u kojem oni provociraju Draška, a po svemu sudeći sada su izvršili uticaj i na publiku, koja je sve vreme skandirala u glas Draškovo ime.

- Draško mi te volimo, Draško mi te volimo, Draško mi te volimo - ponavljala je okupljena masa ljudi, koja je došla na nastup repera.

Desingerica i Pljugica sve ovo rade jer je Draško Stanivuković doneo odluku da se otkaže koncert ovog kontroverznog dvojca, a sve to je saopštio na svom Instagram profilu. 

Informer

 

- Banja Luka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banja Luka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - piše u objavi Draška Stanivukovića na Instagramu.