22.08.2023.

23:00

Foto: Miloš Rafailović/Marko Đoković

Džet set

Bukti rat Bebice i Marije! Kulići ga napali da ih izbegava zbog duga!

Bebica ne prestaje da proziva, a najviše se okomio na Mariju Kulić sa kojom se svakodnevno prepucava po društvenim mrežama. Kada mu je Marija odbrusila da je magarac koji ih se plaši i da ih izbegava zbog novčanog duga, dok je Macanovića najviše iznerviralo što mu spominju decu. 

- Magarac je uvek radio za razliku od vas bolesnika koji se lešite od alkohola i valjate po ceo dan u krevetu! Tačno je da tebe ne može ništa da uvredi jer si ti obraz đon govnaro! I baš zato što svi znaju kakva si puna ti kuća prijatelja! A što se tiče ambicije i to je tačno! A najveće ambicije su ti koga ćeš da zajebeš! A malu decu viđam od kako sam se zla rešio! A uskoro je mega žurka zbog rođendana - poručio je Mariji.

Informer

 

Posle niza poruka, Bebica je odlučio da odgovori i na prozivke da nije smeo da se pojavi u emisiji "Narod pita" u duelu sa Miljanom Kulić.

- Što se tiče "Narod pita": nisam trebao da idem na debatu sa Bil Gejcom pa da se plašim nego sa Miljanom Kulić da mi arlauče u emisiji jer ste izgubili kompas više! A signal je loš pa bi kasnile tvoje pokvarene poruke babetino bolesna! A ko je trebao da dobije odgovor zašto ne idem u "Narod pita" dobio je s obrazloženjem - napisao je Bebica u svom odgovoru Mariji koja ga je nazvala slinom.

Informer

 

- Slina odbio emisiju jer ne sme da se suoči sa Miljanom. Jeste prema nama i Miljani bio perfektan, ali sada pljuje zbog para koje treba da vrati i zbog priče da bi ušao u rijaliti - stoji u Marijinoj prepisci na društvenim mrežama.

Informer