25.08.2023.

07:00

Foto: Printscreen Instagram

Džet set

Ružno pače postalo labud! Isplivale slike koje bi Maja Marinković zapalila! Starleta ne liči na sebe, promena je neverovatna!

Starleta je uložila puno novca u sebe, a svoj fizički izgled dovela je do savršenstva i sada važi za  najtraženiju rijaliti učesnicu.

Maja Marinković ne staje sa korekcijama i operacijama, a na društvenoj mreži Instagram pojavile su se njene fotke dok je još uvek bila potpuno prirodna.

Informer

 

Kako se navodi, Maja je operisala dva puta nos, uradila zube, povećavala usne tri puta, ali tu nije stala.

Informer

 

Starleta je više puta tetovirala obrve, uvećala je grudi, a onda je uradila zahvat koji se zove "mačje oči".

Informer

 

Sav novac za operacije i intervencije dao joj je tata Radomir Marinković Taki koji je više puta istakao da za svoju naslednicu "ne štedi".

Informer

 

Inače, spekuliše se da atraktivna crnka uskoro ide "pod nož" i da će uraditi operaciju o kojoj mašta, pa će onda biti i više nego savršena.

Informer

 

Njeni fanovi nagađaju da li planira da uveća zadnjicu, a jedno je sigurno, njene slike pre nego što je odlučila da ode kod plastičara nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Informer

 

Maja ima potpuno drugačiji oblik lica, jer je uradila vilicu, a vidi se i da je smršala. Mnogi komentarišu da se Taki ugledao na ćerku, pa je i on uradio botoks, jer na slikama izgleda znatno mlađe.