01.09.2023.

14:00

Foto: informer

Džet set

Učesnici "Zadruga 7 Elite" ulaze u karantin! Stigao Karić, drug Zvezdana Slavnića i Taki (VIDEO)

Jedan od najpoznatijih rijaliti učesnika, definitivno je Nikola Lakić koji je ranijih godina bio deo "Farme", ali i "Parova". Lakić je čak i oženio koleginicu iz rijalitija Aleksandru Tasić Coku, ali je sada kazao da je neće prevariti:

- Zauzet sam, nadam se da neću prevariti suprugu - kazao je Lakić okupljenim novinarima pred ulazak u karantin i dodao:

- Spreman sam, ali ako se desi da mi neka žena privuče pažnju Zoka neće ući u rijaliti, jer je to ispušena fora, to je kliše. Od mene možete očekivati sve i svašta, naročito da šetam u kupaćem i pokazujem svoje telo - rekao je Nikola.

Informer

Veliku pažnju privuklo je pojavljivanje Radomira Takija Marinkovića koji je dovezao Teodoru Delić. Marinković, ipak, ne ulazi u karantin i nije poznato da li će ući u "Zadrugu 7 Elitu".

Informer

Nakon njega veliku pažnju privukao je dolazak Osmana Karića, oca dugogodišnjeg rijaliti učesnika Stefana Karića. Ovoga puta će Osman pokušati da pobedi u rijalitiju, a njega je do karantina dopratila supruga Kristina.

Informer

Jedan od učesnika koji je privukao veliku pažnju jeste Ramiz Gusinac koji je, takođe, stigao u karantin:

- Ja sam Ramiz Gusinac iz Novog Pazara, otac troje dece. Zauzet sam, braniću se od žena ako me napadnu. Spontan sam, a pojma nemam šta će se dešavati i ne znam uopšte kako izgleda rijaliti. Mogu sa svakim da se družim. Devojke su lepe, ali su previše slobodne - kazao je Gusinac. 

Rijaliti program "Zadruga 7 Elita" okupiće preko 50 takmičara, a počinje sutra u 21 čas na kanalu televizije "Pink".