03.09.2023.

22:15

Foto: printscreen instagram

Džet set

Stanija sama sebe demantovala! Prošlog meseca se hvalila da je u nedozvoljenoj ljubavi, a sada tvrdi da joj podmeću

Učesnica "Elite 7", Aneli Ahmić, sinoć je prva ušla u rijaliti i tom prilikom je već u studiju otkrila detalje iz svog života. Naime, nju je suprug, Asmin Durdžić, prevario sa bivšom rijaliti učesnicom i starletom, Stanijom Dobrojević

Informer

 

Stanija je ove navode odmah demantovala, rekvši da njen partner nije oženjen, iako su se u medijima pojavila fotografije sa Anelinog i Asminovog venčanja. 

Dobrojevićeva je, međutim, očigledno zaboravila da je pre samo četiri nedelje na Instagram stavljala video iz Sjedinjenih Američkih Država, u kojem se vidi kako je uživala sa svojim partnerom i tim postupkom sada demantovala sebe. 

Informer

- Ilegalna ljubav! - napisala je u opisu jedne objave.

Tada je snimala i partnera, doduše u mraku, pa se nije jasno videlo njegovo lice.

Informer

Stanija se danas oglasila za "Blic" i ispričala da je u pitanju prevara.

- Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste dajte mi jedan dokaz, papir bilo sta i javno ću ga ostaviti! Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa Zadruge i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan - rekla je Stanija za "Blic".