04.09.2023.

12:30

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

Džet set

Isplivale prepiske Stanijinog oženjenog i Aneli! Asmin se po prvi put javno oglasio i najavio haos!

Stanija Dobrojević i dalje tvrdi da je laž sve što priča nova rijaliti učesnica i da njen dečko nikada nije bio oženjen. Asmin više nije želeo da ćuti, pa se svima obratio preko Anelinog Instagram profila.

Informer

 

- Nikada nisam bio oženjen sa Aneli Ahmić, u junu 2022 godine smo prekinuli naš odnos. Stanija nema veze sa njom, niti je znala da postoji Aneli u mom životu, bilo me je sramota da kažem. Inače, 50.000 evra nudim javno ako Aneli Ahmić sve na poligrafu ponovi što je pričala. Uskoro šaljem ja dokaze i istinu o ženi koja je došla da vara narod na televiziji - pisalo je u objavi na Instagram profilu Aneli. 

Informer

Dokaz da imaju zajedničku ćerku

Osim toga Aneli i Asmin imaju ćerku, a na njenom profilu pojavile su se sada prepiske koje pokazuju njihovu svađu oko novca za alimentacije. Naime, Aneli tvrdi da je dobijala 2.000 evra i da je morala da ga moli za novac.

Informer

Šerijatsko venčanje Aneli i Asmina

Kakav haos tek spremas Asmin i šta planira da iznese u javnost ostaje da sačekamo i vidimo, ali da se nije ženio kao što priča i da sa Aneli nema ćerku, po ovim porukama ipada da je ipak slagao.

Informer