06.09.2023.

15:53

Foto: ATAIMAGES/printscreen/shutterstock

Džet set

Stanija i Peca Vijagra uhvaćeni na putu za Kinu! Starleta posle Asmina, sa Subotićkinim mužem postala magnet za oženjene!

Stanija je sinoć gostovala u emisiji "Amig Show" gde je otkrila da je na vezu sa Asminom stavila tačku. Kako prenosi Pink.rs ona je danas napustila Srbiju i to zbog odlaska u Kinu. Stanije je prvo odletela za Dohu, gde će sledećim letom ići za Kinu, a u čitavoj priči pojavio se Predrag Raspopović, poznatiji kao Peca Vijagra, koji je u vanbračnj zajednici sa Aleksandrom Subotić. 

Informer

Stanija i Peca Vijagra viđeni su na istom letu, gde je takođe bio i njegov rođeni brat. 

Avion za Dohu prevoznika Qatar Airways, u kom su i Stanija i Peca Vijagra, iz Beograda je poleteo danas u 13:32h, a svi se pitaju šta se krije iza ovog zagonetnog puta.

Povodom ove situacije oglasila se Stanija, i otkrila šta se desilo i otkud ona sa vanbračnim suprugom Aleksandre Subotić, svoje bivše rijaliti koleginice. 

Informer

Ja sam sama trenutno na mom letu, pored mene sede ljudi koje ne poznajem, stranci su. Apsolutno nisam nikog videla na ovom letu poznatog, kažem vam, do mene stranci sede, mogu i da vam slikam - uveravala nas je Stanija, koja nam je potom objasnila zbog čega se uputila u Kinu, samo dan nakon gostovanja u emisiji "Amidži šou".

- Idem u Kinu poslovno, tamo su fabrike gde se radi moja kolekcija. Sve sam stopirala, bila sam dve nedelje u Majamiju, pa Crna Gora i ovde, dve nedelje potpunog haosa - govorila je Stanija za Pink.rs, a onda otkrila i da li je između nje i Asmina došlo do pomirenja posle njenog gostovanja kod Ognjena Amidžića. 

Ne, nismo se pomirili. Pisao mi je noćas, ali stvarno nije došlo do pomirenja, treba mi sada da budem sama, da saberem misli da očistim od svega - rekla je Stanija