06.09.2023.

23:16

Foto: printscreen RTV Pink/ATA

Džet set

Stanija i Asmin nisu raskinuli? Oglasila se Anelina sestra i otkrila istinu: "Štiti je da ne bi ispala rasturačica brakova!"

Nakon što je Stanija Dobrojević javno priznala da je ostavila svog već sada bivšeg verenika Asmina Durdžića, oglasila se Anelina sestra, Sita Ahmić, koja je otkrila iznenađujuće informacije. 

Naime, Sita je izjavila da je sve ono što je Stanija rekla laž i ističe da je starleta znala da Aneli postoji i tvrdi da je bila upućena u celu priču.

Informer

 

- Nipošto, nema šanse da nije znala, jer je njoj Anelina poznanica u samom startu napisala: "Gde su ti žena i dete?" Ona je videla tu poruku i nakon dan se Asmin javio Aneli i pitao je zašto ona to šalje Staniji - otkrila je ona.

Sita je zatim rekla da ne veruje kako je Stanija ostavila Asmina. 

- Ma kakvi, to nije istina - rekla je Ahmićeva.

Informer

 

Sestra učesnice "Elite" otkrila je i da je njihov brak validan kao i da postoje svedoci.

- Za njihovo versko venčanje postoje svedoci, moja mama, naš rođak, njegov prijatelj koji mu je bio kum, još jedan zajednički prijatelj. Bilo je sigurno šest ljudi tu. Smatram da to govori jer je to Stanijin uslov, pošto je sve izašlo na videlo, njen uslov je da nipošto ne sme priznati da je bio u braku sa Aneli, da ona ne bi ispala rasturačica brakova - rekla je Sita.