06.09.2023.

23:45

Foto: Printscreen Instagram/ATA Images

Džet set

Asmin objavio eksplicitnu fotografiju Aneli i muškarca koji je oženjen i ima troje dece! (FOTO)

Bivši verenik Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić, aktivno na svom Instagram profilu iznosi prljav veš o bivšoj partnerki, Aneli Ahmić

Informer

 

Naime, on je objavio Anelinu privatnu fotografiju na kojoj vidimo kako ona gura jezik u usta nepoznatom muškarcu, za koga Asmin tvrdi da je oženjen i da ima troje dece!

Identitet je sakrio, ali je uputio i brutalnu poruku.

Informer

 

- Evo zbog čega sam pisao da mi se kune da nije bila ni sa kim da bi dokazao kakva je to žena koja se u dete kune, a laže. Ne mogu čoveka objaviti pošto ima ženu i troje dece - objavio je on na Instagramu.

Stanija je sinoć otkrila kako je ostavila svog partnera jer više nije mogla da podnese pritisak koji je trpela od strane javnosti. 

Informer

 

- Bila sam deset dana na sedmom nebu, pripremala se za venčanje, bila verena i bila najsrećnija žena u ljubavi, da bi me sve ovo pokosilo kada sam se vratila u Srbiju. Ne znam šta me je snašlo. Nisam znala da ta žena uopšte postoji. On je meni rekao da ima dete, devojčicu od tri godine, sa ženom sa kojom mu se to slučajno desilo i da vodi računa o tom detetu, kao i da je slobodan dečko. Prošlo leto je imao drugu devojku. Kada se sve izdešavalo među nama on je bio slobodan dečko. Dok smo bili na moru meni su non stop stizale poruke i na portalima je udarna vest bila da je Stanija nekom otela dečka. Ja ga pitam šta je ovo Asmine, on mi kaže kako je njegova bivša ušla u rijaliti. Imala sam nervni slom usred Budve. Nisam znala šta me je snašlo. Nisam mogla više da podnesem pritisak, morala sam da presečem, ne emotivno, ali sam rekla da je kraj i da me pusti - rekla je ona.