12.09.2023.

16:17

Foto: Printscreen/Kristijana Ćaćić/ATA Images

Džet set

Otkrivamo! Stanija prihvatila tuđe dete, čuvaće Anelinu i Asminovu ćerku

Starleta je u vezi sa njenim mužem Asminom Durdžićem, koji je rešio da uzme starateljstvo nad devojčicom!

I dok ga Aneli javno optužuje da je napustio nju i dete i otišao u Majami kod ljubavnice, Stanijin dečko tvrdi da to nije istina.

Informer

 

- Sa Aneli sam bio jedno veče i zatrudnela je. Otad sam brinuo o njoj i ćerki. Posle svega što izmišlja u rijalitiju i pošto imam dokaze da je koristila narkotike, rešio sam da okrenem novi list. Preko svojih advokata sutra joj uzimam dete! Tražiću i da dobije zabranu prilaska devojčici. Bez obzira na to da li je ćerka moja ili tuđa, mala će da bude kod mene. Očigledno je sve ovo trebalo da se desi kako bih posle tri godine izašao iz pakla Aneli Ahmić - napisao je Asmin na Instagramu, a zatim je pomenuo i starletu:

- Što više ponavljam da volim Staniju, sve više udaraju na nju. Krivo im je što je volim. Samo napadajte, biću jači, a moja ljubav veća. Uskoro idem kod nje u Majami.

I dok se on obračunava sa bivšom, Dobrojevićeva objavljuje provokativne fotografije sa terase u Majamiju. Ovo je oduševilo Durdžića, pa je podelio njene slike i napisao:
"To ljubavi, samo ih rokaj. Volim te baš takvu!"

Informer

 

Pomirili se

Kako saznajemo, plan je da biznismen odvede devojčicu u Ameriku kod starlete.

- Kad je izbio skandal, Stanija je ostavila Asmina. Međutim, on joj se kleo da je obožava i da Aneli laže da su ikad bili u braku. Slao joj je dokaze za to, pa su se pomirili. Nedavno je rekao Staniji da će da uzme starateljstvo nad ćerkom i ona ga je podržala. Dogovorili su se da sve troje neko vreme žive zajedno u Majamiju, a povremeno i da odlaze u Asminov stan u Beču. Stanija je pristala na sve zbog ljubavi - priča izvor za Informer.