Autor: Informer.rs

14.09.2023.

19:53

Foto: Printscreen tiktok

Džet set

Da li prepoznajete bivšeg zadrugara? Sada ne liči na sebe, izoperisao je celo lice i nabacio koje kilo više

Kao i većina bivših rijaliti zvezda, i Brednon se pridružio TikToku. Kada je izbacio prvi video, svi su ostali u šoku.

Brendon je ponovo odradio neke korekcije na licu, pa bi ga na prvi pogled retko ko prepoznao.

Poznato je da je Radonić više puta korigovao svoje lice, o čemu je otvoreno govorio pred kamerama. On je održao lajv sa Dalilom Dragojević, tokom kojeg su se sve vreme nizali komentari na račun njegovog fizičkog izgleda i promena koje je na sebi napravio, a pored korekcija na licu, Brendon je ponovo pfarbao kosu i sad je plav. 

Informer

 

Kad se Brendon prvi put pojavio ispred kamera, u rijalitiju "Veliki brat" nije imao nijednu estestsku korekciju na sebi i tad je važno za prirodnog lepotana, a veliku pažnju privlačio je brojim sukobima koje je imao tokom boravka u pomenutom programu. 

Informer

 

Brendon je tokom učešća u "Zadruzi" imao razne faze i često je menja svoj izgled, a i kilaža mu je varirala, što je dosta uticalo na sve. 

- Svi doktori što su takli moje lice su me upropastili. Smatram da ima mnogo ljudi i klinika koji žele novac, a ne znaju svoj posao. Samo da mi malo ojača Instagram i krenuću sa svojom javnom osvetom, doktorima što nemaju pojma da rade estetiku - napisao je Brendon nedavno na Instagramu.