15.09.2023.

15:10

Foto: Aleklsandar Jovanović Cile/Zoran Sinko

Džet set

"Aneli je prostitutka, radila je za 50 evra!" Šokantne optužbe najbolje drugarice rijaliti učesnice

Iako javnosti dosad nije bila poznata, čini se da će Edina nakon skandaloznog gostovanja na našoj televiziji ostati odlično upamćena.

Naime, Šerifovićeva se na samom početku osvrnula na svoj odnos sa Ahmićevom, a tom se prilikom ostrvila na svoju najbolju drugaricu najstrašnijim optužbama.

- Najbolja sam joj prijateljica, ali i najgori neprijatelj. Posle mene i onoga što znam moraće da pije šest "leksaurina" dnevno. Aneli Ahmić nije žrtva, ona ne voli nikoga, sem para. Bavila se prostitucijom. Ahmićeva se prodavala za 50 evra. Ušla je u "Elitu" da bi podigla tarifu. Sada će moći da naplaćuje 150 evra.

S obzirom da Aneli otkako je postala deo rijaliti programa "Elita" ne prestaje da govori i Staniji Dobrojević, pitali smo je i da li je i ranije spominjala srpsku starletu:

- Nikada pre nije pričala o njoj, iako je ušla u rijaliti da bi postala poznata starleta. Pre "Elite" jedino je ljubomorisala na Valeriju. To je Asminova prijateljica i nisu bili ni u kakvoj kombinaciji.

Poslednjih dana, pored Asmina, na Aneli ostrvula se i Durdžićeva porodica, a njegov otav otkrio je da je loša majka, kao i da joj higijena nije na najvišem nivou.

- Tačno je sve što je rekao Asminov otac. Ona ne brine o sebi o svojoj higijeni. Asmin sa njom nije mogao da ima seks. Sećam se da je nalazio svakakve gadosti po kući. Redovno je ostavljala iskorišćene uloške po kući - priča ona, pa dodaje:

- Aneli je tipičan primer loše majke. Ona o svojoj ćerki ne brine. Jedino što Aneli Ahmić voli su pare. Rođenu majke je zvala kurvom. U "Elitu" nije ušla kako bi zaradila za dete, nego da ne bi krala, a i to je radila u Berlinu, pa je bila uhvaćena - rekla je Edina Šerifović za Informer.