15.09.2023.

19:38

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

Pojavio se šokantni snimak pretresa Aneli nakon hapšenja! Policija joj isprevrtala auto, zbog šverca droge bila na crnoj listi!

Međutim, nedavno su mediji otkrili mračnu prošlost Aneli, te da je navodno bila u ljubavnoj romansi sa pripadnikom jednog klana. Sada je svetlost dana ugledao i snimak na kom je pored nje policija koja je, reklo bi se pretresa.

Informer

 

Pored toga, mediji su došli do ekskluzivnog video snimka, na kom se vidi da policija na granici pretresa Aneli i Asmina, zbog njene burne prošlosti.

Naime, kako piše Republika, Aneli i Asmin su nekoliko sati proveli na granici, jer je ona tada bila na listi ljudi koji su pre toga bili hapšeni.

- Aneli je tada bila u Švajcarskoj, posle je otišla za Bosnu, pa sam otišao po nju nakon nekih mesec, mesec i po dana, jer je plakala što je ukrala taj novac, imala je strah. Ja odem po nju u Bosnu i na svakoj granici su nas držali po 3, 4 sata, jer je bila na crvenoj listi zbog šverca droge i narkotika, pa sam ja preko svojih veza sredio to - priča Asmin za medije.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.