16.09.2023.

13:05

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Car brutalno ponizio Kristijana! Javno ismejao Golubovića, sukob bivših rijaliti učesnika ne jenjava (FOTO)

Nakon završetka šeste sezone rijalitija "Zadruga", Kristijan Golubović je dobio veliku želju da se obračuna sa Filipom Carem.

Informer

 

Golubović se čak jednom prilikom pojavio i ispred zgrade Pinka, kada je najavljeno da će Filip biti gost, ali se to veče Car ipak nije pojavio u emsiji jer je ostao u Hrvatskoj, kako je rekao iz opravdanih razloga. 

Car nakon toga nije uopšte dolazio u Beograd, a mnogi na društvenim mrežama sumnjaju da je razlog njegovog izbegavanja glavnog grada Srbije baš Kristijan Globubović i mogući susret ili suočavanje sa njim.

Informer

 

Međutim, iako se na neko vreme stišala situacija između njih dvojice, Car je odlučio da uputi javno novu provokaciju na račun Golubovića.

Naime, Filip je sa društvene mreže Tviter iskopao objavu koja je napisana krajem juna, gde je jedan profil sa ove mreže objavio fotografiju žene koja obučena, sedeći spava i uporedio je sa Kristijanom.

- Kamuflaža, čekajući Filipa Cara - napisao je taj nalog na Tviteru, a Car je odlučio da danas to podeli na svom Instagram storiju.

Informer

 

Car je dodao i svoj komentar kako bi isprovocirao Kristijana. 

- Uvek neke babe šatro sačekušu prave - rekao je Car.