17.09.2023.

13:05

Foto: ATA Images

Džet set

Pobedila Maju Marinković! Pojavili se "rani radovi" Aneli, nećete poverovati da je ovo ona!

Naime, na društvenoj mreži Tiktok pojavio se snimak Aneli i njene sestre koje su gostovale u emisiji "Zvezda na 24 sata", a koji je nastao pre sedam godina. Sestre Ahmić su dobile pitanja iz opšte kulture, a odgovorima se nisu proslavile.

Aneli nije znala oznaku za kvadratni metar, kao ni tablicu množenja, ali njeni odgovori nisu privukli toliko puno pažnje kao njen izgled.

Naime, starletu bi u "ranim radovima" malo ko prepoznao, iako se već tada prepustila čarima estetskih zahvata.

Aneli je imala i nekoliko kilograma više nego sada, bila je brineta, a njen izgled je i pored intervencija, ipak bio prirodniji.

Informer

 

Aneli je definitivno starleta koja je promenila izgled do te mere da je ni majka ne bi prepoznala, a mnogi smatraju da je u transformacijama pobedila čak i Maju Marinković.

Naime, fotke stare 15 godina pokazuju njene prave crte lica.

Informer

 

Da, devojka na fotografijama je zaista Ahmićeva, iako je u to teško poverovati.

Informer

 

Više njenih fotki možete pogledati u galeriji ispod.

Inače, mnogi sumnjaju u istinitost Anelinih reči i optužbi na Stanijin račun, s obzirom na to da je iznela niz kontradiktornosti. Takođe, njen bivši izabranik Asmin Durdžić izneo je gomilu dokaza da Ahmićeva nije u potpunosti iskrena, a kada se na sve to doda i njena velika želja da bude poznata, deo gledalaca sumnja da je priča sa Dobrojevićevom običan marketinški trik.