26.09.2023.

22:45

Foto: Zoran Sinko

Džet set

"Poludeću, pustite me!" Deniz doživela nervni slom, objavila uznemirujuć video, svi uplašeni za njeno stanje

Bivša rijaliti učesnica Deniz Dejm nedavno je pretučena u Beogradu. Ona se sada polako oporavlja, a za fanove je imala jednu molbu. 

Naime, Deniz je urlala na svoje fanove i tražila da je ostave na miru, odnosno da je ne zovu jer ne želi društvo. 

Informer

 

Ona je tom prilikom dodala kako priča sa advokatom, što je mnoge fanove zabrinulo jer ne znaju šta se krija iza svega ovoga. 

- Prestanite da me zovete 20 hiljada puta, poštujte moju privatnost, radim neke bitne stvari, pričam sa advokatom. Ne mogu više, ja ću da poludim, pustite me, dajte mi malo mira - vikala je Deniz.

Informer

 

Starleta i Onlifens model Deniz Dejm nedavno je pretučena u Beogradu ispred jednog splava. Slovenka je tada završila u Urgentnom centru, gde su joj ustanovljene povrede ruke. 

- Bila sam na rođendanu kod svog frizera. To mi je blizak prijatelj. Otišla sam ranije sa žurke, oko ponoći. Čekala sam ispred splava taksi kada su mi nepoznate osobe prišle i krenule da dovikuju: "Evo ove ku*ve iz "Zadruge" što se je*e pred kamerama!". Bilo ih je nekoliko, ali je samo jedan bio nasilan. Obgrlio me je oko vrata i prošaputao: "Srce, hoćemo kod mene?". Pokušala sam da se otrgnem, ali je počeo da me udara i šutira - priča Deniz za Informer.