27.09.2023.

11:15

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Dok je trudna Aleks bila u Beogradu, on zvao bivšu da dođe kod njega! Maja Marinković obelodanila celu prepisku sa Filipom Carem!

- Meni je svanulo, ali verujem da će nekima da se smrkne. Nikada nisam volela kad je neko cinkaros i kad neko nekome čini zlo. Bila sam ugrožena više puta javno od neke osobe, pred kamerama, bila vređana, a ta osoba pokušava da stupi u kontakt sa mnom. Ja nisam krila šta osećam prema toj osobi u to vreme i uvek sam bila iskrena, dok su drugi pričali drugu priču. Istina uvek izađe na videlo i nemam potrebu da bilo koga štitim, dok mene neko vređa i omalovažava. Imate priliku da vidite ko priča laži, a ko istinu dok je u velikoj ljubavi sa svojom verenicom. E pa, izvolite - rekla je Maja u video koji je objavila na Instagramu, a onda objavila nekoliko skrinšotova na kojima se vidi da joj je Car slao poruke dok je bio u vezi sa Aleks!

Informer

 

- Budalo, ovo je jedna od težih operacija, ako nisi znao - napisala je Maja Caru što je dokaz da ju je kontaktirao nedavno, nakon što je u zadnjicu stavila silikonske implante:

- Je*eno... Pitaj tog doktora ima li za mozak nešto, da ti operiše mozak. Dve operacije ti trebaju. Da ti izvade mene iz glave, a ubaci malo pameti!

Informer

 

Marinkovićeva je obelodanila da joj je komentarisao i Instagram storije.

- Bednici - napisao je on, a ona mu je odgovorila:

- Ne brini se ti. Uživaj sa tvojom bednicom.

Takođe, slao joj je svoje fotografije iz izlaska.

Informer

 

- Je l' mi veruješ da ne znam gde sam se probudio - napisao je Filip, a Maja mu je odgovorila:

- Katastrofa, ne pazi te verenica kako treba, vidim ja.

Car ju je čak zvao da idu na putovanje.

Informer

 

- Idem na put sutra. Ići će sa mnom neko. Neću moći da se čujem - stajalo je u porukama, a starleta ga je pitala:

- Ona Blondi iz Niša - na šta joj je on odgovorio:

- Trebalo je da to budeš ti. Ali je*i ga, idi partijaj.

Na samom kraju, Maja je objasnila zašto ga je raskrinkala.

Informer

 

- Ja nikada ovako nešto ne bih uradila, ali ne dozvoljavam da mene neko vređa, ponižava javno, omalovažava i uz sve to naziva lažljivicom, što ja nikada nisam bila. Ovo je samo realna slika i mali deo onoga što se između nas dešava, a plasira se totalno druga priča. Toliko o tome koliko Maja laže i koliko su to prave i iskrene ljubavi... - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Sve poruke koje joj je Car poslao možete pogledati u galeriji ispod.

Podsetimo, mediji su danas pisali da je Aleksandra u trećem mesecu trudnoće, a izvor blizak bivšem paru je za Informer otkrio pravi razlog raskida njihove veridbe, o čemu više možete pročitati na OVOM linku.