27.09.2023.

19:45

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Sve rijaliti ljubavi Aleksandre Nikolić! Za jednog se "udala", sa drugim čeka dete, trećeg prevarila, burna biografija

Kao bomba danas je u medijima odjeknula vest da je pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, trudna sa Filipom Carem

Ona se ubrzo oglasila za medije i potvrdila navode, a tom prilikom je otkrila da je presrećna što će postati majka devojčice. 

Informer

 

Aleksandrino učešće u rijalitiju obeležile su mnogobrojne, ali i burne ljubavne veze. Iako su svi mislili da će se Aleksandra skrasiti pored Dejana i njemu roditi dete, ipak je u šestoj sezoni rijalitija došlo do preokreta, pa je Dragojevića prevarila sa bivšom ljubavlju iz četvrte sezone, Filipom Carem. 

Nikolićeva je bila Filipova prva rijaliti devojka, a odnos bivših zadrugara je bio turbulentan, pa su tako često raskidali, a on nju olako zamenio prvo sa Majom, pa onda sa Dalilom. Nakon kraha ljubavi sa Dalilom, Aleksandra je Filipu došla kao "uteha". On se kleo u to da ih ništa ne može rastaviti, ali je ipak nakon izlaska iz rijalitija došlo do kraja romanse. 

Informer

 

Sličan scenario je bio i sa Dejanom. Njih dvoje su uplovili u vezu u petoj sezoni rijalitija, nakon Dejanovog raskida sa tadašnjom suprugom Dalilom. Aleksandra je prvo došla kao rame za plakanje, ali je brzo prijateljski odnos prerastao u ljubavni. Iako su svi bili ubeđeni da su njih dvoje rođeni jedno za drugo i da će stati na ludi kamen, Nikolićeva je ipak ušla u rijaliti, gde je Dejana ostavila zbog Cara. 

Informer

 

U petoj sezoni "Zadruge", Aleks je bila u vezi u sa Markom Osmakčićem, koji je ostavio svoju tadašnju devojku Viktoriju Viki Mitrović zbog nje, ali i ta romansa je bila kratkog daha. 

Informer

 

Aleksandra je u "Zadruzi 4" bila u kratkoj romansi i sa Janjušem, za kojeg se čak i "udala". Njihova ljubav se desila nakon Janjuševog raskida sa Majom, a sada se i bivši košarkaš i pobednica rijalitija pravdaju kako to među njima nije bila prava ljubav nego sve šala i scenario za rijaliti. 

Informer

 

Ako pročešljmo još malo istoriju, i vratimo se do četvrte sezone, setićemo se i kontroverznog manekena Tome Panića. Toma je pred ulazak u "Zadrugu 4" kod kuće ostavio nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić i sina Longa, a potom završio u vrelim igricama sa Aleks.

Informer

 

Ni bivši dečko pevačice Sanje Vučić, Nikola Đorđević u četvrtoj sezoni nije bio rezistentan na zadrugarku Aleksandru Nikolić. Njih je tada spojio nedeljni zadatak potrčka, te su iste noći odzvanjali poljupci ispod pokrivača.

Informer