27.09.2023.

19:16

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

"Kriv sam!" Prvo oglašavanje Filipa Cara nakon vesti o Aleksandrinoj trudnoći, otkrio kada je termin za porođaj

U medijima se danas pojavila informacija kako je Aleksandra Nikolić u drugom stanju. Ubrzo nakon toga se oglasila i ona sama i potvrdila da čeka devojčicu. 

Filip Car je sada snimio klip na svom Tiktoku gde je rekao da presrećan što će postati otac i da mu je jedini cilj da svoj život sredi do dolaska bebe. 

Informer

 

- Sve ono što je rekla Aleksandra je istina. Nažalost nismo uspeli da sačuvamo tu istinu od javnosti i medija. Znao sam da će to uticati na reakcije mnogih i znao sam da će to nju stresirati, a ona trenutno nije u fazi kada joj trebaju stres i problemi. Možda sam i ja kriv što sam dozvolio da mnogi ljudi budu deo mog života nekada i da mi sada u sadašnjosti zbog toga stvaraju probleme. Ne želim više da dajem nikakve intervjue, fokusiran sam samo na jednu stvar, na ono što se meni dešava, a desilo se nešto prelepo, što moj život menja iz korena, našto što se pravilo iz ljubavi. Kakva god da bude situacije između mene i Aleksandre, ona će za mene biti neko poseban i neko ko će biti deo mog života zauvek - izjavio je on. 

Filip Car je zatim otkrio da je Aleksandri termin za prođaj u aprilu. 

- Do aprila se moram potruditi i fokusirati da mnoge stvari završim i napravim kako treba da bi sve to bilo u redu. Nakon svega mogu da kažem da mi jedino Aleksandra bitna, kao i to dete što će se roditi. Želim se fokusirati samo na to. Imam neke svoje planove i ciljeve. Ovo je za mene srećna vest koju nismo uspeli da sačuvamo od javnosti bar još neko vreme. Trudiću se na sve načina da više ne stresiram Aleksandru, ma u kakvom odnosu da smo - rekao je Car.