28.09.2023.

22:00

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Diskvalifikovani Čuburac progovorio: "Lagao sam da sam profesionalni bokser, a ovo je prava istina o mojoj vezi sa Marijom Kilibardom"

Nakon skandala u rijalitiju i diskvalifikacije, David Romano Čuburac je u žiži javnosti. Sada se prvi put oglasio za Informer i otkrio neke nepoznate detalje iz života.

Na prvo pitanje kako je, David je odgovorio:

- Veoma sam tužan što se tiče Pinka, ali sam srećan što sam izašao. Ne znam šta će se dalje dešavati. Nadam se da ću moći sa njima lepo da razogvaram. Ja ću biti još u Srbiji, dobio sam boravak na tri godine.

Da li je istina da ste vi profesionalni bokser, kako ste i sami tvrdili u "Eliti"?

- Nisam, to sam rekao u ljutini. Kao dete sam malo trenirao. Mislio sam da ću ostati unutra, pa sam to rekao da me ne bi više niko dirao.

Došli smo do saznanja da ste član masonske lože, kako to komentarišete?

- Ma jok, to su gluposti. Ja sam arhitekta, nisam ni u kakvoj loži - rekao je zbunjeno David za Informer.

Informer

 

Videli smo na vašem Tviter nalogu da ste 2014. i 2015 godine stalno objavljivali fotografije Marije Kilibarde i da ste pisali da je volite i da ste zaljubljeni u nju, šta imate da kažete na tu temu?

- Nije istina da sam bio zaljubljen u nju. Ja sam Mariju Kilibardu upoznao 2014. na snimanju "Tvoje lice zvuči poznato" i od tada sam je pratio i baš sam mnogo lajkovao njene fotografije. Cenim i poštujem njen radi. Ona je veoma humana žena, mnogima je pomogla, ali je i lepa žena, ima unutrašnju lepotu i fenomenalno radi svoj posao. Volim je kao što volim "Crvenu jabuku" ili "Riblju čorbu", ništa više od toga. Halo, to je Kilibarda, ne želim uopšte ni da pričam o tome, to je jedna velika zvezda, to je diva, to je jedna gospođa.