29.09.2023.

00:18

Foto: informer

Džet set

Prija nakon trijumfa u Areni: Najemotivniji momenat je bio kada sam videla sina u publici!

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras je nastupila pred krcatom Arenom. Pevačica je nizala hit za hitom, a spektakularnu noć počela je pesmom "Za nas kasno je". Za svoj uspeh zahvalila se roditeljima, Filipu Živojinoviću, ali i publici. Čitavo veče je plakala, a kako se činilo, slomila se kada je spomenula naslednika Aleksandra.

Informer

 

Nakon tri sata, Prijovićeva se obratila okupljenim medijima među kojima je bio i Informer.

- Hvala vam što ste došli, nadam se da ste uživali. Rečima ne mogu da objasnim, sve vreme sam se suzdržavala. Nisam krila emocije, ali nisam htela ni da plačem. Postojali su trenuci kada nisam mogla da se iskontrolišem. Noć je bilo mnogo emotivna. Hvala svima koji su bili. Sve vreme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj emocija, ali je sve prošlo kako treba. Sve vreme sam se ježila. Kada sam videla sina je bio najemotivniji momenat. Setila sam se i svog prvog dolaska u Beograd. Znam da je došlo mnogo kolega, čula sam se sa svakim od njih. Ja bih uvek podržala svakog! Hvala svima njima koji su bili - rekla je Aleksandra Prijović.

Podsetimo, večeras je održan prvi od tri rasprodata koncerta u Štark areni. Aleksandra će, kako je Informer prvi pisao, od karata, kada se odbiju troškovi, zaraditi skoro milion evra. Pevačica je večeras postala prva takmičarka "Zvezda Granda" koja je nastupila u najvećoj dvorani na Balkanu, ali je i oborila rekord Lepe Brene, kao jedina žena koja je više od jedne večeri na tom mestu pevala.