02.10.2023.

23:55

Foto: Peđa Milosavljević/Jovana Bogdanović

Džet set

Luna Đogani sutra ide u porodilište! Evo za kada je zakazan porođaj

Prema informacijama iz medija, Luna je danas završila konačne pripreme pred odlazak u bolnicu gde će se poroditi. Spremila je sve potrebne stvari kako za bebu tako i za sebe i uzbuđeno iščekuje trenutak kada će otići u bolnicu i dočekati dolazak na svet svog drugog deteta.

- Luna će sutra biti primljena u porodilište, tačnije u GAK "Narodni front". Tu će se poroditi, trudnoću joj vodi isti lekar, koji je to činio prvi put, kada je bila trudna sa Mijom. Ne plaši se, vrlo je staložena i srećna, uzbuđena zbog svega što predstoji. Danas je čitav dan pakovala stvari za bolnicu, snimala se i za društvene mreže - kaže za medije izvor blizak Đoganijevoj.

Informer

 

Porođaj je očekuje za tačno dva dana.

- Sve je dogovoreno i zakazano, porodiće se u sredu, carskim rezom. Luna nema brige, ima potpuno poverenje u svog ginekologa i zna da je u sigurnim rukama i jedva čeka da u sredu uzme bebu u ruke. Čeka devojčicu, ime još ne otkriva, ali znam da će se zvati na L, pošto je prvoj ćerki dala ime po početnom slovu imena svog muža - kaže izvor za medije.

Luna je, inače, danas, pred odlazak u porodilište, posetila frizera, odakle se pratiocima javila uz komentar: "Moram se lepa poroditi".