Autor: Informer.rs

03.10.2023.

07:00

Foto: Informer

Džet set

Skandal, novi estradni rat! Popularni pevač uputio sramotne reči Desingerici: "Na sledećem nastupu izvadi pitona pa onda..."

Na njegovim nastupima često se dešava da "krsti" prisutne u publici patikom i pokazuje svoje bušne čarape, što je izazvalo raznovrsne komentare i reakcije.

U vezi sa postupcima Desingerice, muzičar Baki B3 se oglasio i izneo svoje mišljenje o njegovim performansama. On je javno izrazio svoje mišljenje i dao savet, koji je izazvao različite reakcije, uglavnom negativne, u javnosti.

- Bravo dečko, samo rokaj, ali ubuduće na jednom od nastupa obavezno, moj savet ako budeš video ovu poruku, izvadi pitona i isp*šaj se po publici bukvalno više će te voleti. Oni to vole. Što si veći kreten i budala to imaš bolju prođu. To publika voli, zato p*šaj po njima - napisao je pevač Baki B3 u komentaru ispod reperove objave na društvenoj mreži Instagram.

Informer

 

Podsetimo, Dragomir Despić Desingerica, je nedavno priveden na Paliluli zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance, o čemu je Kurir prvi pisao