Autor: Informer.rs

09.10.2023.

17:23

Foto: Printscreen Instagram

Džet set

Ekskluzivno! Asmin varao Aneli sa ljubavnicom muža Selme Bajrami! Vodio sina i nju u Dubai, ovo su detalji (VIDEO)

Aneli Ahmić optužila je Asmina Durdžića za neverstvo sa Stanijom Dobrojević, ističući da joj je sve do romanse sa starletom bio veran. Ipak, pojavili su se dokazi da je Durdžić još prošle godine u letnjem periodu bio u emotivnoj vezi sa izvesnom Draganom.

Naime, kako Informer ekskluzivno saznaje, u pitanju je Dragana Zrnić (37), Banjalučanka koja je rodila dete suprugu pevačice Selme Bajrami.

Asmin i Dragana su u periodu od 14. juna 2022. do 19. juna 2022. boravili u Dubaiju, a prema rečima izvora bliskog Durdžiću, na odmor su poveli i Draganinog sina kojeg je dobila sa Mujom Musićem.

- Asmin i Dragana su bili u vezi oko šest meseci. Vodio je u Dubai zajedno sa sinom kog je dobila u vezi sa Mujom Musićem, mužem Selme Bajrami. On je dolazio i u Banjaluku da je poseti. Izlazili su tamo često - kaze za Informer izvor blizak Asminu.

U prilog tome, na društvenim mrežama Dragane Zrnić dostupne su fotografije na kojima se vidi da je u periodu između 14. i 19. juna boravila u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, večerala u restoranu "Huka", kao i da se vozila u rentiranom "mercedesu" koji se spominje u Asminovim prepiskama.