09.10.2023.

22:32 >> 22:38

Foto: Printscreen Instagram, ATA Images

Džet set

"Podneću tužbe!" Oglasila se Stanija, starleta besna kao ris nakon što su objavljene eksplicitne fotografije

Admin koji vodi Instagram profil koji podržava Aneli, sada je javno objavio fotke gole Stanije Dobrojević sa platforme za odrasle, a starleta se odmah oglasila preko Instagram profila.

Informer

 

-Pored sve ove afere u kojoj sam se našla, nije im bilo dovoljno što se sva ta lakrdija proslavila preko mene i mog imena, nego su hteli da mi napakuju još milion laži i izmišljotina. Od toga da sam stan dobila na poklon, na silu spajana sa kojekakvim muškarcima, a sada podmeću i montirane porno fotografije tela koje nije moje! Moj OF profil je dostupan svima i svi možete tamo da uđete i vidite moje forografije i tako proverite koje fotografije su moje, a koje nisu. Ono što podmeću nikada nisam kačila niti je to moje telo, već podmetnute montirane fotografije. Sve je otišlo predaleko, primorana sam da podnesem tužbe. Imam dokaze za sve, ali ih prilažem samo na sudu - napisala je Stanija na pomenutoj društvenoj mreži. 

Informer

 

Iako starleta tvrdi da je u pitanju montaža, može se primetiti i jasno se na svim fotografijama vidi prsten na njenoj ruci koji je Dobrojevićeva više puta do sada isticala na društvenim mrežama.