09.10.2023.

23:32

Foto: Shutterstock, Masha Bandjur

Džet set

Prepiske Kačavende i "pokojnog" verenika ugledale svetlost dana! Kuma internacionale mu se obratila na njegovom maternjem jeziku

Naime, sve je počelo kada je Milena Kačavenda tokom učešća Ane Ćurčić u "Zadruzi 6" srčano branila svoju prijateljicu i tom prilikom je u javnost dospela informacija da se ona udaje. Nakon nekoliko dana od te vesti, Kačavenda je za medije otkrila da je on poginuo, što je mnoge odmah bacilo u rebus, dok to drugima nije bio problem.

Ćurčićeva je otkrila da je veoma dobra sa čovekom kog je Milena, kako je rekla, predstavila kao svog vernika, te i da je on živ. Milena je o ovoj temi govorila tokom samog učešća u "Eliti" sada, te je otkrila na koji način su se oni upoznali, čije fotografije je taj čovek koristio i na koji način.

Sinoć, tokom razgovora sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u Šiša baru ona je otkrila da je sa izvesnim grkom manekenom, čije je fotografije David Tošić koristio, stupila u kontakt te i da su pričali o tome.

Naime, sada je na njenom instagram profilu osvanula prepiska sa grkom, u kojoj se jasno može videti, a i čuti, da mu se Milena obratila onako kako je i ispričala, te i da mu je čak i poslala link instagrama koji je David koristio sa njegovim fotografijama. Ono što se, takođe, može videti jeste da su se i čuli.

"Pokojni verenik" je zapravo prevarant.

Podsetimo, kako je Pink.rs pisao, izvesni David Tošić, za kog je Milena potvrdila da joj je bio verenik je otac deteta naše bivše košarkašice Milice Dabović, kada je javnosti predstavljen pod imenom Vuk Roten, a bivša devojka Andreja Atijasa, sadašnjeg supruga Anabele Atijas, Jasmina Skender otkrila je da je zapravo reč o prevarantu, za kog kaže da se Ljubomir Hadžistević.