10.10.2023.

21:50

Foto: Masha Bandjur, Privatna arhiva

Džet set

"Na bloku mi je, ne želim da ga čujem!" Stanija potvrdila da je zauvek presekla sa Asminom, pa iznenadila priznanjem: "Bivši mi se javaljaju da me teše!"

Bivša rijaliti učesnica Stanija Dobrojević nakon susreta sa Aneli Ahmić stavila je tačku na odnos sa Asminom Durdžićem

Asmin je tokom julerašnjeg dana na svom Instagram profilu obelodanio da je došlo do kraha ljubavi između Stanije i njega jer je starleta tako želela. 

Informer

 

Stanija je otkrila da je definitivno završila sa Asminom kojeg je čak i blokirala na mrežama. 

- To je definitivno i zvanično! Naš poslednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse - na "bloku" je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno. Našla sam se slučajno u svemu ovome nedužna. To je između njih sada, ja više nemam šta da kažem - reklaje Stanija. 

Dobrojevićeva je istakla da još nije saopštila majci i bratu kako stoje stvari jer se trenutno nalazi sa drugaricama koje joj pomažu da prebrodi ovu fazu. Starleta je dodala i kako joj se bivši momci javljaju i teše je nakon raskida sa Asminom. 

Informer

 

- Nisam još pričala sa njima, ovde sam sa drugaricama, na skrivenom mestu (smeh). Kada biste ovo mogli da snimite i uslikate... (smeh). Vidim da su me već spojili sa novim frajerom, to nije istina. Svi bivši bi da me teše, javljaju se, takođe i neki oženjeni koji kažu:"Pa, što si njemu dala šansu, kada sam ja oženjen, ali više dobrostojeći, mogao sam mnogo više da ti pružim u životu" (smeh) - priča Stanija.

Stanija je na kraju otkrila i šta je uradila sa vereničkim prstenom koji joj je kupio Asmin. 

- Prsten je u kolekciji gde je i ostalo prstenje od momaka koji su me verili ranije - objasnila je Dobrojevićeva za "Pink.rs".