20.10.2023.

16:15

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

Džet set

"Nemaš pojma šta bih mu uradila sad!" Kačavendine glasovne poruke koje je slala "pokojnom" vereniku pojavile se u javnosti

Naime, Milena se našla u centru skandala kada su se na Jutjubu pojavile glasovne poruke koje je slala svom bivšem emotivnom partneru.

Podsetimo, Kačavenda je pred ulazak u rijaliti objavila da joj je verenik navodno poginuo u saobraćajnoj nezgodi, da bi se tokom rijalitija saznalo da je sve laž, kao i da je taj čovek još uvek živ.

Milena se pravdala rečima da ga je "sahranila" u svom životu, jer nije dolazio da se vidi sa njom i nije hteo da se čuju preko video poziva. Iako svoju iskrenost ističe u prvi plan Kačavenda je slagala da nije imala sajber s*ks sa "pokojnim" verenikom, tvrdeći da nikada to sebi ne bi dozvolila.

- Danas sam sama, znaš? Samo sam je pipnula i kraj... Ne gubim vreme k'o ti maleni. Znači, tako si me naložio sa tim tvojim "Milena"... Nemaš pojma šta bih mu uradila sad... Mmm... Vidiš kako deluje moj glas. A pazi moj glas koji se, čim sam ga videla, spustio dve oktave niže. Isto tako bi se je*ala sa tobom sad, nemaš pojma... - rekla je Kačavenda, a šta je još pričala vereniku možete da čujete u videu ispod.