21.10.2023.

22:00

Foto: Informer

Džet set

Oglasio se brat Ane Ćurčić! Izneo šok tvrdnje na račun odnosa njegove sestre i Lakića, pa otkrio od kada datira njihovo poznanstvo!

Bane je ovom prilikom progovorio o odnosu Ane i rijaliti učesnika Nikole Lakića, koji se pohvalio bivšem zadrugaru Ivanu Marinkoviću, da je imao seks sa njom.

Informer

 

- Nikola Lakić je sa Banovog brda, odakle je i Ana. Oni se poznaju više od 10 godina i oni se nisu videli toliko. On je molio i grebao da uđe u "Zadrugu". Oni se i pre toga znaju, jer je bio u rijalitiju na drugoj televiziji, te ju je kontaktirao da mu bude isplaćen honorar jer ona poznaje čelnike te televizije. To je sve što se može reći o njihovom odnosu, on nikada nije bio kod nje kući - rekao je Bane.

- A to da su kockali zajedno? - pitala je Dalila.

- Ona nikada nije kockala, jedino što je bilo je da izvuče Zvezdana iz kockarnice. To su glasovne poruke, ali je niko nikada nije video u kockarnici... Za Lakića je jako ružno to. Ma nema ništa od toga, ja im nisam držao sveću - rekao je Đokić.

Dalila je pitala kako je došlo do Aninog raskida prijateljstva sa Milenom Kačavendom.

- Zato što ju je žena pokrala. Išla je na kartu da uđe u rijaliti i napravi skandal. Da bude verifikovana, da bude pozvana u emisije... Branila je Anu, ali je sve to radila vrlo promišljeno. I svaka joj čast za to. Ja joj skidam kapu. Ona kao da je bila deo rijalitija. Od februara meseca me je zvala, savetovala se sa mnom kako da uđe u rijaliti... Pa kad je neko od čelnika gledao njene storije i dodao je na Instagramu, bila je sva uzbuđena, slala mi skrinšotove... Ja sve te poruke imam, mogu da ti pokažem. Jer, ona je tvrdila da mene ne poznaje, da me je upoznala na finalu "Zadruge", a i te kako se savetovala sa mnom, čak je i tražila da šaljemo Ani poklone...  - rekao je Bane.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.