26.10.2023.

12:59

Foto: ATA Images

Džet set

Prokrvarila Aleksandra Nikolić: Završila u bolnici usred noći, lekari se borili da spasu bebu

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić prošla je kroz potresnu dramu kada je usred noći prokvarila, nakon čega je završila u bolnici.

Nikolićeva, navodno, Caru nije htela da kaže da je bila u bolnici, a sve vreme je upravo njega krivila za to što joj se dogodilo. 

- Aleks je u trećem mesecu i doktori su joj rekli da mora da miruje i da pazi jer joj je trudnoća rizična i da mora da se kloni stresa. Međutim, ona stvarno nema mira, ima mnogo teorija zavera, pogotovo oko trudnoće, razne priče i nju sve to boli. Pre nekoliko noći ustala je da ode u toalet i videla je krv. Izbezumljena je bila, počela je da plače, pozvala taksi i otišla u bolnicu. Lekari su brzo reagovali, ali su joj rekli da mora da ostane kako bi videli šta se dešava.

Informer

 

- Ona je samo ponavljala da spasu bebu. Sreća se se završilo kako treba i beba nije ugrožena, ali su je upozorili da mora što više da miruje. Drugarici i sestri je javila šta se dešava i one su odmah otišle kod nje, tada im je rekla da Caru ne javljaju ništa i da je on najveći krivac što se sve desilo - rekla je rođaka za Star, pa nastavila:

Informer

 

- Kad je napustila bolnicu pozvala je Filipa i rekla mu je šta se dešavalo, a on je bio ljut jer ga nije odmah pozvala. Svašta mu je rekla i na kraju je naglasila da ako ne bude rpestao da je izlaže stresu da nikad neće saznati gde je ona, ni gde je dete. On je molio da se smiri i obećao da će brzo doći u Beograd da bude sa njom.