26.10.2023.

23:40

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Fran iznenadio fanove poslednjom objavom! Svi gledaju u čudu šta je to uradio sa svojim zubima (FOTO)

Fran Pujas važi za nekog ko intrigira svojom pojavom, kako zbog mnogobrojnih prisinga, tako i zbog istetoviranog tela. Bivši zadrugar toliko voli tetovaže da je istetovirao čak i lice.

Informer

 

Pored toga, za vreme takmičenja u "Zadruzi" skrenuo je pažnju javnosti i zanimljivim odevnim kombinacijama. 

Fran je sada odlučio da ode korak dalje, pa je tako na zube stavio srebrne navlake. On je snimao svoje zube u krupnom planu i sve to objavio na Instagram profilu. 

Informer

 

Podsetimo, nedavno se u medijima pojavila informacija kako je Fran Pujas bio na psihijatriji, što je on demantovao. Naime, Fran je otkrio da je potres mozga, a kada su doktori došli po njega, zbog tetovaža i pirsinga mislili su da koristi nedozvoljene supstance. 

- Moram da kažem da su sve to izmišljotine! Pozlilo mi je, pao sam lupio glavom. Imao sam potres mozga, a kada su doktori došli po mene, zbog mog izgleda, pirsinga i tetovaža po licu i celom telu su me poslali na psihijatriju jer su mislili da sam drogiran. To su predrasude sa kojima se stalno suočavam - rako je Fran koji je objasnio da li je toksikološki nalaz bio pozitivan na nedozvoljene supstance.

- Imam toksikološki nalaz gde sam negativan na sve moguće droge. Odmah posle sat vremena, kada su stigli rezultati, prebacili su me u Urgentni centar. Što se tiče ogrebotina, pas me budio iz nesvesti i ogrebao mi noge. Bukvalno ne mogu verovati šta su sve pisali. Nisam se oglašavao do sada niti demantovao sve te izmišljotine, ali ovo što vam kažem je jedina i prava istina.