Autor: Informer/K.Ć.

30.10.2023.

13:31

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Marija Kulić zapenila, pa zapretila Bebici: "Ja se ne bavim crnom magijom, ta izjava će ga skupo koštati"

Marija Kulić neće posustati i za svaku klevetu će ići na sud.

- Naravno da sam ga tužila, za sve ću da ga tužim - rekla je Marija za Alo! pa nastavila u svom stilu: 

- Tužila sam ga za svaku uvredu koju je meni uputio. Siniša ga takođe tuži za sve što o njemu tamo lupeta, a i Miljana je ostavila ovlašćenje advokatu i tu idu tužbe po automatizmu, čim je uvredi, ide mu tužba. Posebno ga gonimo i za deset hiljada evra koje je rekao da neće da vrati - rekla je, pa dodala da se ne plaši za Miljanu i njeno zdravlje: 

- Ako se zainati, ostaće do kraja, mislim da joj je sada motiv samo novac - objasnila je Kulićeva, pa se osvrnula na Lazara Čolića Zolu i otkrila da li se plaši njegovog ulaska u rijaliti:

Informer

 

- Ne, ne plašim se, neće Miljana ove sezone da bude ni sa kim, ubeđena sam, ne zanima je on - istakla je Marija, a potom dodala da Ivan Marinković ne zove da pita za sina Željka: 

- Ne javlja se, sramota ga je posle svega što je rekao za mene i Sinišu, šta mi imamo s tim što su se on i Miljana posvađali. On je od nas sasvim normalno otišao iz Niša posle Željkovog rođendana. On sad to koristi da se ne bi javljao, a mi s tim nemamo veze - istakla je Marija i priznala da bi odmah ušla u "Elitu" kada bi mogla, ali samo zbog Miljane.

Marija je otkrila i detalje o unuku Željku i pohvalila se kako je uspešan i pametan: 

- Dete je super, ide na plivanje, uči u vrtiću svet oko nas, jako je dobar i pametan, ponosna sam na njega - zaključila je Marija za Alo! koja je istakla da su i ona i njen suprug Siniša sada zdravstveno i te kako dobro.