09.11.2023.

06:20

Foto: Informer/Facebook

Džet set

"Neka te Bog čuva": Janjuš se prvi put nakon ulaska u "Elitu" javno obratio ženi, zamolio je da uradio jednu stvar, pa spomenuo i Aneli

Marko Janjušević Janjuš po prvi put se, otkako je ušao u rijaliti, javno obratio svojoj bivšoj ženi Eni. Bivši košarkaš joj je čestitao rođendan, a onda otkrio kakve planove ima za budućnost. 

- Danas je 8. novembar i dan kada je pre jedno 30 godina rođena majka moje dece. Ona ovo ne gleda, ali se nadam da će joj neko preneti. Ona je trenutno u Parizu i sanjao sam da je upoznala nekog muškarca iz Konga, i uzeli su se na kraju. Zamisli sad šta mi se dešava u glavi - rekao je Janjuš.

Informer

 

- Sa Aneli kako stojiš? - pitala je Teodora.

- Ona mi je isto postala dosadna, video sam u svađi da zna itekako da se svađa i psuje. Što mora da mi se dešava da uleće obezbeđenje između mene i Uroša? To je blam - rekao je Janjuš.

Učesnica "Elite" ga je pitala i kakve planove sada ima u rijalitiju:

Informer

 

- Hoću da živim punim plućima, da uživam i da me niko ne dira. Meni psihijatrijski slučajevi ne trebaju. Voleo bih da kada bude Krunin rođendan, da mi pošalje jednu tortu da počastim bliske ljude. Još jednom srećan rođendan Eni, neka te Bog čuva i sa mnom i sa tobom - rekao je Janjuš.