15.11.2023.

17:45

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Maja odnos Aneli i Janjuša nazvala "lakrdijom": Starleta bez dlake na jeziku: Nema ništa gore kad nekoga voliš, a s drugim si u vezi

Informer

 

- Da, svašta se izdešavalo. Neki ljudi su me prijatno iznenadili dok su neki lažno fini a postoje i brojne provokacije. Nisam ovde došla da nikome učinim nažao. Vidim da mnogima smeta moj korektan odnos sa Jaškom, ali ja nisam pretnja. Naš odnos je turbulentan bio sa velikom težinom i ne interesuje me šta ko misli. Ja kao njegova bivša najveća ljubav sam morala da mu donesem poklon i najbolje znam njegovu veličinu. To nije bila bilo kakva provokacija već sam mu kupila od srca. Što se mene tiče mi ćemo imati super relaciju, pa neka se bune neke drugarice i drugovi - rekla je Maja i dodala da ne planira da ulazi u veze:

Informer

 

- Ne daj Bože, kada sam sama najbolja sam. U kući mi se niko nije dopao, ali videćemo od sledećih ulazaka. Moji prošli odnosi su ovde imali težinu. Neću da remetim ničiji odnos, to je meni lakrdija. Nije mi se uopšte svideo njen nastup, meni kada se neko sviđa ja reagujem drugačije. U ovim sezonama ja sam volela samo dve osobe. Ne postoji ništa gore nego kada voliš nekoga, a sa drugim si u vezi. Jako je ze**uto kada imaš muški mozak kao ja. Volela bih da ostanem ovako i da se šalim i družim sa svima.