16.11.2023.

09:50

Foto: Informer/shutterstock

Džet set

Aniti bivša svekrva oduzima dete? Lidija odlučna: Ona je nula od majke, nećemo joj dozvoliti da ga odvede ako sud odluči tako

Anita se poslednjih dana nalazi u jeku skandala kada se otkrilo da je bila neverna svojoj supruzi, Jovani Tomić Matoroj. Rijaliti publika svakodnevno gleda njihove svađe, a sada se oglasila majka bivšeg dečka Stanojlovićeve, sa kojim Anita ima dete.

Lidija tvrdi da dete nije kod Anitine majke Angeline, već kod nje i da su ga ona i deda vodili na more u septembru. 

Informer

 

- Ona nije u mogućnosti da ga čuva. Ko je vama rekao da su ga ostavile njoj? Ostavila je dete meni i deda i ja smo ga vodili na more u septembru - rekla je Lidija, pa otkrila da je ranije sa Anitinom majkom imala normalan odnos:

- Da, da, imali smo normalan odnos i komunikaciju, kad god ga uželi vidi ga, uzme ga i to je ove godine, a prošle godine je dete bilo kod nas najviše. Ja znam da ona radi u firmi u kojoj je radila i pre, firma za Bref kuglice, pakovanje.

Lidija kaže da Aleksej uopšte ne traži Matoru, a i da nema svest da njegova majka Anita nije sa njim. 

Informer

 

- Ne, ne, za njega je mama na poslu i to je to, ponekad je traži, mnogo retko, a Matoru uopšte, jer on ne zna, on je dete - govorila je Lidija, pa otkrila da sa Anitom nema kontakt jer je loša majka, koja ne brine o svom sinu ni finansijski:

- Ja ne verujem da se zadužila, jer nikad nisam čula i ne znam. Nikad nisam ništa loše o njima čula, ali me i ne interesuje. Ja sam sa Anitom prekinula kontakt, jer nije dobra majka, kakva je to majka koja ostavi dete koje nije ni pričalo i uđe u "Zadrugu". Za mene to nije majka. Nijedan dinar nije dala za dete, nijedan dinar, ni za vrtić nije dala, imam dokaze i uplatnice. Ona je nula majka, nikakva, ja svoje dete ne bih nikad mogla da ostavim kao ona - dodala je Lidija.

Lidija je otkrila da Aniti neće dozvoliti da joj uzme unuka i da je u sve uključen sud.

- Naravno da nećemo dopustiti Aniti da odvede dete ako sud odluči tako, a nadamo se tome - za Pink.rs zaključila je Anitina bivša svekrva.