21.11.2023.

13:58

Foto: Informer

Džet set

"Na svadbi ima da ćutiš i trpiš": Pojavile se prepiske sa venčanja Anite i Matore: "Bacila bih je u bazen"

Posle ispovesti tiktokerke Matee Car koja je obelodanila da je imala aferu sa Anitom i da joj je slala poruke i na dan svadbe, sada su se pojavile nove prepiske. Anita je, naime, u Beloj kući ispričala da je na njenoj svadbi s Jovanom došlo do tenzije i između Sandre Rešić i Ermine Pašović jer su obe bile u vezi sa reperom Vukom Mobom.

Informer

S tim u vezi oglasila se Ermina, koja je otkrila kako se i zbog čega posvađala sa Anitom, pa je čak obelodanila i prepisku sa Matorom u kojoj vidimo da je Jovana smiruje.

Informer

- Eh ovako, očigledno ne može drugačije! Dva dana pred svadbu sam ja već bila u Baru, kod Vuka i njegove mame i to nije tajna da živim kod njih kada sam u Beogradu, više puta sam to govorila u emisijama. Noć pred svadbu sam okačila stori iz auta kako idemo u Budvu: Desingerica, njegova supruga, Vuk i ja. Ko je koga je**o ili je trebalo?! Nije bila tema! Svađa se desila isključivo između mene i Anite vezano za šminku, zašto?! Desilo se jer je Matora platila kumi, Anitinoj tetki, Tijani Ajfon i kao Rešićki, gde sam ja rekla: "Divno, koliko se sećam ja šaljem svaki put šakom i kapom kada su u Zadruzi, a nisu se setili da me pitaju". Ja ne bih ni prihvatila i tu sam ja nalepila Anitu. Nek si uvalila tetku i ostale, ko je ona da određuje šta će sa Matorinim parama i rekla sam joj: "Rijaliti može da igra sa njima, sa mnom ne" i sasula joj sve u lice - napisala je Ermina, te je na narednom storiju najavila obelodanjivanje jedne od njenih prepiski sa Matorom.

U prepsici između Matore i Ermine koju je Pašovićeva objavila, jasno se vidi da je Jovana smiruje i ućutkuje, a po svemu sudeći i upozorava da na njenoj svadbi ima da ćuti i da trpi, da je to, kako je napisala tada, njena žena, te i da sve što ima da kaže Aniti, da treba da kaže svakako njoj.

- Ćuti, samo ćuti. Dođi ovde - napisala joj je Matora.

- Potopila bih je u bazen, Jovana - besnela je Ermina kroz prepisku, ali joj je Jovana zapretila:

- Slušaj, na mojoj svadbi ima da ćutiš i da trpiš. To mi je žena, neću reč da čujem. Šta imaš kaži meni - dodala je Jovana.

- Sve najbolje! Izvinila sam se zbog tebe inače se ne bih izvinila da mi je rođena majka jer sam 100 posto u pravu - napisala je Pašovićeva.

- Moja svadba, ćuti i ne s**i. Je l' treba da te molim? Ne s**i više, dođi dole - poručila joj je Matora.