Autor: Informer.rs

22.11.2023.

19:04

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Stefan Mihić za Informer iz bolničke postelje: "Oštećen mi je bubreg, imam unutrašnje krvarenje"

Prošle noći je Stefan Mihić preživeo pakao. Naime, kako on tvrdi, drug ga je namamio u jedan stan u Beogradu gde su ga mučili četiri sata i krvnički tukli.

Stefana su udarali gde su stigli, a on je na kraju uspeo da skoči kroz prozor i pobegne od mučitelja. Polu golog i prebijenog našli su jedan gospodin i žena, te ga brzo odvezli u bolnicu.

- Živimo u svetu brutalnosti i kriminala, srećan sam što sam uspeo da pobegnem kroz prozor! Na svirep i podmukao način sam namamljen u stan, a onda sam doživeo užas. Nisam u stanju da puno pričam, ako razumete. Zahvalan sam gospodinu i gospođi koji su me našli i odveli u bolnicu. Nažalost, nisam bio u stanju... Bez patika, bez pola odeće, pocepan, ceo krvav... - rekao Mihić za Telegraf. 

Bivši zadrugar je još dodao kako su mu otmičari tražili 5.000 evra da im nabavi i da će tada biti slobodan.

Stefan se trenutno nalazi u Urgentnom centru, odakle se oglasio za Informer i otkrio koje povrede je sve zaradio tokom noći.

- Oštećen mi je bubreg, imam unutrašnje krvarenje i čekam operaciju da se to zaustavi. Podlivi su svuda po telu i hematomi. Puklo mi je 10. rebro  i probilo plućno krilo, nos mi je polomljen i oko zatvoreno. Nekoliko kopči imam na glavi i otvorena mi je arkada 5 cm - rekao je Stefan za Informer.