29.11.2023.

06:20

Foto: Informer/RTV Pink

Džet set

"Nikada ne bih posumnjala na ženu": Matora i dalje ne može da prihvati Anitinu preljubu: "Nije mi jasno kako moji prijatelji nisu ništa primetili!"

Voditelj Ognjen Amidžić u svojoj emisiji "AmiG Show" ugostio je učesnike "Elite", Maju Marinković, Žanu Omniu, Jovanu Tomić Matoru, Miljanu Kulić i Uroša Stanića. 

Na samom početku emisije, Ognjen je upitao Matoru za Anitin i njen odnos. 

Informer

 

- Da li je moguće da je tokom svadbe snimala lajv sa tom devojkom? - pitao je Ognjen. 

- Moguće je, ali meni nije jasno kako niko to nije primetio, ni moji prijatelji. Mislim ja ne znam šta rade žena kada se spremaju, ali ja nikada ne bih posumnjala na ženu, muškarac bi mi bilo realnije, ali eto ne znam desilo se. Sinoć je napokon progovorila i rekla da je to strast. Zamisli ludilo to ona je meni pisala kada smo Anita i ja gostovale kod tebe, a tada me je ta devojka molila da je pomenem, kao ona prijatelj, a ovamo užas - rekla je Matora.

Informer

 

U jednom momentu je Miljana rekla kako je ponosna na Matoru, pa su njih dve čak i prokomentarisale da će do kraja "Elitu" uploviti u ljubavni odnos, i nasmejale sve u studiju.

- Znači Anita i ta devojka se nisu videle nikada? - upitao je Ognjen.

- Nisu, ali su trebale da se vide da sam ja otišla u Japan, tačnije da nismo ušle u "Elitu". Eto da sam otišla, bilo bi njihovo palapucanje u mom stanu - dodala je Matora.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.